top of page
Search
  • Gothenburg Megagames

Spel hösten 2018


Bild som visar de speltitlar och datum som beskrivs i texten

Hösten 2018 är fullmatad med megagames!

8 september spelar vi Watch the Skies med ett helt nyskrivet scenario. Spelet passar för både nya spelare och veteraner och bjuder på utmaning på alla nivåer. Om du aldrig spelat Watch the Skies så är det hög tid att göra det nu, och om du har spelat tidigare så vet du precis hur roligt det är och att omspelbarheten är enorm!

13 oktober spelar vi Den of Wolves, ett spännande sci-fi-spel med ett välkänt tema. En liten flotta överlevare kämpar mot en hänsynslös fiende på sin jakt efter frihet och trygghet. När som helst kan fienden hoppa ur hyper-rymden och attackera så det gäller att ligga steget före och få hela flottan med sig. Den of Wolves är ett megagame som kretsar kring överlevnad, politik och paranoia i det 27:e århundradet. Vi är först utanför England att köra det här spelet!

11 november spelar vi Watch the Skies tillsammans med Uppsala Megagames.

24 november spelar vi Urban Nightmare, Jim Wallmans zombie-epos och höstens STORA spel. Sist vi spelade ett stort spel var i maj 2018 med Crisis in Elysium och 75 deltagare. Nu siktar vi på minst lika många. Livet lunkar på som vanligt en sömnig delstat i USA, men plötsligt börjar rapporterna komma om sjuka som beter sig allt aggressivare - och de blir fler. Hur ska de olika städerna klara sig när polis, sjukvård och brandkår blir allt mer belastad. Vad ska de olika borgmästarna och deras staber göra? Hur ska guvernören fördela delstatens knappa resurser och när är det dags att kalla in the national guard? Och vad är de stora företagens inblandning egentligen? Ett högt spel om mänsklighetens framtid i det moderna USA.

FLYTTAT TILL 2019!!! Tidigt 2019 spelar vi Europa Universalis the megagame! Alla som spelat detta svenska strategispel på dator är väl införstådda med premisserna. Gott om både diplomati, krigsföring och religion när katoliker och protestanter drabbar samman under upprinnelsen till 30-åriga kriget. Det är inte ett strikt historiskt megagame utan tar ut svängarna lika mycket som du hade förväntat dig av Pardox-spelet. Vi är först utanför väggarna på Paradox att spela det här spelet!


148 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page