Megagames runt om i världen

August 8, 2018

Gothenburg Megagames är så klart långt ifrån de enda som spelar megagames. Vi var inte heller först i Sverige när vi drog igång 2017. Gamemakers Malmö var först med att börja köra megagames för privatpersoner några år tidigare och inom högskolan har det spelats megagames, till exempel på Försvarhögskolan. Sverige var däremot ganska sena på bollen. I England har det nämligen spelats megagames sedan början av 1970-talet.

 

Megagame Makers UK är den äldsta megagame-organisationen i världen och de har producerat en enorm mängd spel. Över hela Storbritannien finns idag en mängd arrangörer och speldesigners. Vi samarbetar med till exempel Horizon Megagames och Stone, Paper, Scissors

 

De senaste 4-5 åren har megagames tagit fart ordentligt och det spelas flitigt över hela världen, främst i Storbritannien och USA. Om du vill hålla dig uppdaterad är den här kalendern ett bra ställe att börja på. Den innehåller majoriteten av de spel som spelas och är tillgängliga för allmänheten.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Intro till megagames

January 20, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts

December 1, 2018

June 18, 2018

May 13, 2018

January 20, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square

© 2018 Gothenburg Megagames / Strategibolaget 400 AB

  • Grey Facebook Icon